• 1404/09/17 - 12:01
  • - تعداد بازدید: 33
  • - تعداد بازدیدکننده: 30
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZDzh
رئیس اتاق ایران در همایش (SME100)؛

قانون حمایت از SME ها تصویب شود

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با اشاره به تقدیم قانون توسعه SME ها، گفت: قانون حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط به منظور جلوگیری از فقدان سیاست‌های توسعه‌ای این بخش تصویب شود.

به گزارش روابط عمومی ایزیپو، صمد حسن‌زاده در نخستین همایش رتبه‌بندی بنگاه‌های کوچک و متوسط کشور (SME100) که با حضور معاون اول رئیس جمهور و جمعی از مقامات عالی‌رتبه دولت و نمایندگان بخش صنعت در سالن همایش‌های صدا و سیما در حال برگزاریست، اظهارداشت: وزارت صمت، سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و مرکز پژوهش‌های اتاق بازرگانی ایران قانون توسعه SME ها را تقدیم و به صورت یک لایحه از سوی دولت به مجلس پیشنهاد کرده است.
 
وی بیان‌کرد: تمامی کشورها صاحب قانون حمایت از sme ها هستند اما در کشور جمهوری اسلامی ایران از فقدان ظرفیت‌های قانونی در این حوزه رنج می‌برند.
 
حسن زاده تاکیدکرد: این مساله در کشور باعث فقدان سیاست‌های معطوف به توسعه sme‌ها می‌شود.
 
وی ادامه داد: یکی دیگر از مولفه‌هایی که در شرایط کنونی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است؛ حوزه تحول دیجیتال در صنعت به خصوص در حوزه هوش مصنوعی می‌باشد.
 
حسن زاده تصریح‌کرد: اتاق بازرگانی آمادگی خود را با همکاری وزارت صمت برای ایجاد توسعه دفاتر خدمات هوش مصنوعی اعلام می‌دارد.
 
حمایت از sme‌ها در شرایط ناترازی
 
رییس اتاق بازرگانی ایران اظهارکرد: معطوف به شرایط جامعه کشور و توجه قانون‌گذاران به اینکه نکته مهم جلب می‌شود، بنگاه‌های اقتصادی کشور به ویژه sme‌ها در  جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و اجرای اسنپ‌بک تمام تلاش خود را برای تأمین کلاها و خدمات و حفظ ثبات اقتصادی کشور انجام دادند.
 
وی خاطرنشان کرد: این در حالیست که تمام فشارها و شرایط ناترازی نهادها و مواد اولیه روز به روز به زمینه های کاهش ظرفیت تولید دامن می‌زند.
 
وی یادآور شد: در این شرایط اقداماتی مانند افزایش میزان مالیات و جریمه ها مرتبط برای عدم به موقع پرداخت  هزینه‌های کمرشکن به بنگاه‌های smeها وارد می‌شود.
 
حسن زاده بیان کرد: باید سیاست‌گذاران ملی به این نقطه توجه کنند که برخی از رویکرد مخاطره‌آمیز می‌تواند توقف فعالیت و نیمه فعال بسیاری از sme‌ها را دنبال داشته باشد.
 
رئیس اتاق بازرگانی ایران تاکید کرد: پیامد این مساله رکورد در سطح کلان و دور شدن بیشتر از رشد ۸ درصدی سیاست‌گذاری شده در برنامه هفتم است.
 
حسن زاده گفت: برای پیشگیری از افزایش مخاطره‌آمیز مالیات بنگا‌ها قبل از ارسال لایحه ۱۴۰۵ به مجلس شورای اسلامی حتما تدابیری موثری برای جلوگیری از  بار مالیاتی کمرشکن اتخاذ شود.
 
وی در پایان یادآور شد: وزیر صمت در دوره وزارت خود مواضع درستی را در مقاطع خطیر زمانی یکسال گذشته اتخاذ نموده و بر این باوریم که حفظ و بقا بنگاه‌های در این بازه یکی از ماموریت‌های مهم وزارت صمت است.
  • گروه خبری : اسلایدر خبری,آخرین اخبار
  • کد خبر : 36859
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/09/17 12:01
footer background

ارتباط با ما

google map

آدرس:تهران، بزرگراه کردستان، خیابان عطار، خیابان نیروی انتظامی، پلاک ۱۰

تلفن:9-88770921 (021)

کد پستی سازمان: 1994768351

فکس:88770800 (021)

پست الکترونیکی:info@isipo.ir

آمار بازدید

کاربران آنلاین:3

بازدید امروز:8062

بازدید این صفحه:25

بازدید‌ کل:719

مرورگر :

IP:

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نشانگر موس:

تغییر نشانگر موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: