استاندار قم: خوشه هاي كسب وكار سنگ و انگشتر از اولويت هاي توسعه اي استان هستند
استاندار قم برند سازي و تلاش براي جلوگيري از خام فروشي در صنعت سنگ را دو عنصر مهم و تاثيرگذار در توسعه و رونق بازار محصولات فراوري شده سنگ استان عنوان كرد.
استقبال قابل توجه برای سرمایه گذاری در شهرکها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان
استقبال برای سرمایه گذاری در شهرکها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان قابل توجه است
معاون برنامه ریزی سازمان کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: استقبال برای سرمایه گذاری در شهرکها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان قابل توجه است.
برگزاری جلسه لزوم تدوين دستورالعمل حمل و نقل جاده اي مواد نفتي و شيميايي در شهركها ونواحي صنعتي استان مرکزی
برگزاری جلسه لزوم تدوين دستورالعمل حمل و نقل جاده اي مواد نفتي و شيميايي در شهركها ونواحي صنعتي استان مرکزی
جلسه لزوم تدوين دستورالعمل حمل و نقل جاده اي مواد نفتي و شيميايي در شهركها ونواحي صنعتي استان مرکزی با حضور مدیرکل بحران استانداری مرکزی و برخی نمایندگان واحدهای صنعتی و نماینده HSE سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان برگزار شد.
برگزاري نشست شورای توسعه و تعاون بانوان کارآفرین صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی قزوين
جلسه شورای توسعه و تعاون بانوان کارآفرین صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی قزوين با هدف بررسی مسایل و مشکلات بانوان کارآفرین و صنعتگر برگزار شد.
جلسه مشترك مدير شركت شهركهاي صنعتي استان با فرماندار شبستر
جلسه مشترك مدير شركت شهركهاي صنعتي استان با فرماندار شبستر
بررسي اراضي فاز توسعه شهرك صنعتي شبستر با حضور مدير عامل شركت شهركهاي صنعتي استان و فرماندار و شهردار شبستر
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شوراي اسلامي:
فرصتهای اشتغال در دل صنایع کوچک نهفته است
علی اسدی کرم اظهار كرد: اگر به تاریخچه صنایع بزرگ مولد و درآمدزا در دنیای صنعت نگاه بیاندازیم، به سادگی متوجه خواهیم شد که تولید مستمر در صنایع بزرگ نیازمند نگاه ویژه به صنایع کوچک است تا بتوان چرخه اقصادی تولید را به نحو مطلوب به حرکت درآورد.
اجرای 47 پروژه عمرانی با اعتبار 185 میلیارد ریال در شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی
مدیرعامل شرکت شهرکهاي صنعتی استان خراسان رضوی، از اجرای 47 پروژه عمرانی با اعتبار 185 میلیارد ریال در شهرکها و نواحی صنعتی استان تا پایان بهمن ماه سال جاری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهاي صنعتی استان خراسان رضوی،"مسعود مهدی زاده مقدم" در نشست کارگروه اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی این شرکت، اظهار کرد: تکمیل و توسعه متوازن زیرساخت های عمرانی در شهرکها و نواحی صنعتی و تسهیل و تمهید حمایتی از صنایع کوچک از وظایف اصلی و اولویت های مهم ما بوده تا با فراهم کردن آنها، امنیت حضور سرمایه گذاران برای احداث و راه اندازی واحدهای صنعتی و تولیدی و سرمایه گذاران صنعتی در راستای تولید ملی و اشتغال مولد مهیا شود
سفیر ایران در ترکمنستان دربازدید از منطقه ویژه اقتصادی بجنورد گفت :
منطقه ویژه اقتصادی بجنورد پایگاه رشد و توسعه استان خراسان شمالی می باشد
سفیر ایران در ترکمنستان در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی بجنورد گفت : منطقه ویژه اقتصادی بجنورد با توجه به موقعیت و شرایطی که دارد می تواند پایگاه رشد و توسعه اقتصادی استان خراسان شمالی قرارگیرد.
برگزاری ویدیو کنفرانس برنامه تولید و اشتغال در استان ایلام
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان ایلام از برگزاری جلسه ویدیو کنفرانس برنامه تولید و اشتغال خبر داد.
تست
تست