ارتباط با سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران

آدرس: تهران، خیابان ولی عصر، بالاتر از میدان ونک، خیابان عطار، خیابان نیروی انتظامی، پلاک 10

کدپستی: 1994768351 - صندوق پستی: 15875/4473

تلفن : 30 ـ 88770921 - فکس : 88770800

پست الکترونیک : info@isipo.ir

توجه : آدرس و تلفن های فوق متعلق به سازمان مرکزی می باشد

جهت دریافت اطلاعات تماس شرکت شهرک های صنعتی استانی  بر روی لینک زیر کلیک نمایید

اطلاعات تماس شرکت شهرک های صنعتی استان ها

 

  • 1397/05/03 - 07:01
  • - تعداد بازدید: 566
  • - تعداد بازدیدکننده: 70
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Zp1

ساخت تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی شهداي محمودآباد با اعتبار ۵۰ میلیارد ريالي

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران از احداث تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی شهدای محمودآباد با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال خبر داد.

01.jpg

 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران از احداث تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی شهدای محمودآباد با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی مازندران، سید مصطفی موسوی در جلسه کارگروه رفع موانع تولید استان که در واحد تولیدی کوچین در شهرک صنعتی شهدای محمودآباد برگزار شد گفت: شهرک صنعتی شهدای محمودآباد با وسعت 118 هکتار احداث که تعداد 85 واحد بهره بردار در این شهرک در حال فعالیت می باشند.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران با اشاره به اهمیت ساخت تصفیه خانه های فاضلاب در شهرک های صنعتی استان افزود: بر اساس قانون، ساخت تصفیه خانه فاضلاب با دارا بودن سه اصل 70 درصد شهرک یا ناحیه صنعتی واگذار شده باشد، ۵۰ درصد واحدهای تولیدی به بهره برداری رسیده و واحدهای تولیـدی مستقر در شهرك حداقل ۱۰۰ متر مکعب فاضلاب داشته باشند، انجام مي شود.

موسوی بیان داشت: با توجه به تکمیل زیرساخت های شهرک صنعتی شهداي محمودآباد، ساخت تصفیه خانه فاضلاب با انتخاب پیمانکار در حال انجام است که برای احداث این تصفیه‌خانه بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال هزینه خواهد شد.

وی با بیان اینکه برای تکمیل تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی شهداي محمودآباد 3 کیلومتر خط انتقال پسآب نیز همزمان با احداث تصفیه خانه در حال انجام است خاطرنشان کرد: 2 ایستگاه پمپاژ نیز برای انتقال آب به داخل تصفیه خانه، در طول مسیر طراحی شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران یکی از اقدامات دیگر شرکت در راستای تقویت بخش تولید را برطرف نمودن مشکل برق شهرک دانست و تصریح کرد: با واگذاری زمینی به مساحت ۱۲۰۰ مترمربع به سرمایه‌گذار، احداث و ساخت نیروگاه chp با ظرفیت تولید 12 مگاوات برق در دستور کار قرار گرفت که این نیروگاه، در مدت 4 ماه ساخته شده که با تکمیل این نیروگاه، برق پایدار واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی شهدای محمودآباد را شاهد خواهیم بود.

لازم به توضيح است قبل از برگزاري جلسه، اعضاي كارگروه رفع موانع توليد با حضور گلچوب مديركل امور اقتصادي استانداري، موسوي مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي، محمدپورعمران رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت، محمودي مديركل تأمين اجتماعي، يوسف پور فرماندار محمودآباد و جمعي از مسئولين استاني و شهرستاني، از 2 واحد توليدي شهرك صنعتي شهداي محمودآباد بازديد كردند.

  • گروه خبری : 1-همه عناوين
  • کد خبر : 879
کلمات کلیدی

تصاویر

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1397/05/03 07:01
footer background

ارتباط با ما

google map

آدرس:تهران، بزرگراه کردستان، خیابان عطار، خیابان نیروی انتظامی، پلاک ۱۰

تلفن:9-88770921 (021)

کد پستی سازمان: 1994768351

فکس:88770800 (021)

پست الکترونیکی:info@isipo.ir

آمار بازدید

کاربران آنلاین:13

بازدید امروز:8312

بازدید این صفحه:12

بازدید‌ کل:1240

مرورگر :

IP:

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نشانگر موس:

تغییر نشانگر موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: