جعفر فرشچی خبر داد :
آغاز مطالعات مکانیابی و ایجاد ناحیه صنعتی تخصصی کیف، کفش و پوشاک استان خراسان رضوی
جانشین مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت:مطالعات ضرورت ایجاد و مکانیابی ناحیه صنعتی تخصصی کیف، کفش و پوشاک استان خراسان رضوی در مرحله انتخاب مشاور جهت تعیین مکانی مناسب و تقاضا محور مطابق با نظر صنوف است.
به گزارش روابطعمومی شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی ؛ "جعفر فرشچی" جانشین شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی بیان کرد : مزیتهای نسبی و رقابتی صنعت پوشاک زمینه ساز توسعه خوشه کسب و کار پوشاک در خراسان رضوی شده که با تمرکز بر خوشه های صنعتی رسته تولید پوشاک ، کیف و کفش در استان بویژه مشهد شامل نیروی کار ماهر، ارزش افزوده بالا و حجم بازار داخلی و خارجی برای تولیدات آن می باشد که در صورت توجه بیشتر به آن شاهد افزایش صادرات این محصول خواهیم بود.
وی با اشاره به برنامه شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی برای احداث شهرکهای پوشاک ، کیف و کفش و نیز ساماندهی واحدهای زیر پوشش خوشه های کسب و کار در این زمینه تأکید کرد: تحقق این مهم منوط به تعیین تکلیف رفع چالش قانون الزام رعایت فاصله ۳۰ کیلومتری شهرکهای صنعتی از شهرستان مشهد مقدس میباشد .
فرشچی افزود : با ادارات و اتحادیه هایی که امکان تأمین زمین دولتی دارند مکاتبه شده که اگر زمینی در نزدیک شهر مشهد و حومه مناسب را معرفی کنند که هنوز پاسخی نداده اند که این هم تعارض بین تمایل متقاضیان و جامعه هدف(اصناف پوشاک ، کیف و کفش) جهت حضور در مرکز استان است.
جانشین شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی ادامه داد : هم اینک چندین هزار واحد تولیدی پوشاک خرد و متوسط در مشهد مشغول فعالیت هستند و ضمن اینکه اقدامات بر اساس مدل ایجاد شهرک صنفی ، صنعتی کمک شایانی به ارتقای این تولیدات می کند اما نباید از توسعه فیزیکی این مجموعه ها غافل شد و این دو اقدام در کنار هم می توانند مسیر توسعه را هموار نماید.
جعفر فرشچی در انتها اظهار کرد : با این حال شرکت شهرکها , اولویت واگذاری کارگاه های تولیدی واقع در شهرکها و نواحی صنعتی استان را به خوشه های کسب و کار ارائه نموده است.