برقراری هم افزایی میان واحدهای صنعتی در جهت تولید، اشتغال و توسعه صادرات
مدیرعامل شرکت شهرکهاي صنعتي استان خراسان رضوي گفت: واحدهای صنعتی و تولیدی در جهت تولید، اشتغال مولد و صادرات بیشتر هم افزایی خوبی دارند ولی باید این هم افزایی و تعامل بیشتر شود و تبادل تجربیات کنند.
250 میلیون دلار کالا از استان مرکزی صادر شد
250 میلیون دلار کالا از استان مرکزی صادر شد
مدیرعامل شرکت شهرک های استان مرکزی گفت: 250 میلیون دلار کالا امسال از صنایع کوچک و متوسط شهرک ها و نواحی صنعتی این استان به نقاط مختلف جهان صادر شد.
مديرعامل شركت شهرك هاي صنعتي استان البرز :
صنعت كشور بايد از تحريم ها به عنوان يك فرصت استقاده كند
مديرعامل شركت شهرك هاي صنعتي استان البرز تحریم های اقتصادی اعمال شده بر عليه کشور را به عنوان يك فرصت دانست و گفت: بخش صنعت كشور بايد از اين تحريم ها به عنوان يك فرصت استقاده كند.
مديرعامل شركت شهرك هاي صنعتي استان تهران:
فرمانداران در تكميل زيرساخت شهرك صنعتي همراهي كنند
مديرعامل شركت شهرك هاي صنعتي استان تهران با تاكيد بر ضرورت تكميل زيرساخت هاي اوليه در شهرك هاي صنعتي گفت: فرمانداران و مديران استاني بايد در تكميل و اتمام پروژه هاي عمراني در شهرك هاي صنعتي همراهي كنند.
كسب رتبه اول ايجاد اشتغال در واحد هاي به بهره برداري رسيده توسط استان البرز
شركت شهرك هاي صنعتي استان البرز موفق به كسب رتبه نخست« ايجاد اشتغال در واحدهاي به بهره برداري رسيده» شد.
مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي چهارمحال و بختياري مطرح كرد:
ضرورت ايجاد ايستگاه كلانتري در شهرك صنعتي شهركرد
روزآمد كردن خدمات انضباط ترافيكي از مواردي است كه نه تنها متوليان واحدهاي صنعتي را نسبت به ادامهي فعاليت دلگرم ميكند بلكه رغبت و ميل سرمايهگذاران را در توجه به ايجاد بخشهاي مختلف توليدي مضاعف خواهد كرد.
بسته حمایتی بیمه و طرح های حمایتی صندوق ضمانت از سرمایه گذاریهای کوچک
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان گفت : امسال 15 واحد صنعتی در استان مشمول دریافت ضمانت نامه تا سقف30 میلیارد ریال شده اند .
ديدار مديرعامل شركت شهرك هاي صنعتي استان البرز با مدير كل صدا و سيماي استان
مديرعامل شركت شهرك هاي صنعتي استان البرز با مدير كل صدا و سيماي استان ديدار و پيرامون مسائل مختلف بحث و تبادل نظر كردند.
برگزاری تور صنعتی صنعتگران شهرکهاي صنعتی استان البرز از واحدهای صنعتی خراسان رضوی
مدیرعامل شرکت شهرکهاي صنعتی استان خراسان رضوی از بازديد تور صنعتی صنعتگران شهرکهاي صنعتی البرز از واحدهاي صنعتي مستقر در شهرك صنعتی چناران و شهرک فناوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژی شمال شرق کشور خبر داد.
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل در نشست با رئیس اتاق اصناف مرکز استان و معاون بازرگانی سازمان صمت استان:
اعلام آمادگی شرکت شهرک های صنعتی استان اردبیل برای ایجاد شهرک صنفی صنعتی در شهر اردبیل و استقرار واحدهای صنفی در شهرک های صنعتی استان
در این نشست که در محل شرکت شهرک های صنعتی استان اردبیل برگزار گردید، سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل از آمادگی کامل این شرکت برای استقرار واحدهای صنفی و خدماتی در شهرك های صنعتی استان خبر داد و گفت: با هدف ساماندهی و کمک به استقرار اصناف در شهر اردبیل، با مساعدت استاندار محترم و ارگان های ذیربط، شهرک صنفی صنعتی در شهر اردبیل ایجاد خواهد شد.