• 1404/06/01 - 13:38
  • - تعداد بازدید: 14
  • - تعداد بازدیدکننده: 12
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZsTg
با سفر به استان خراسان رضوی و در قالب پویش «ایران آباد» انجام شد؛

آغاز عملیات اجرایی پست ۴۰۰ کیلوولت در مجاورت شهرک صنعتی کاویان توسط وزیر نیرو

عملیات اجرایی احداث پست ۴۰۰ کیلوولت کاویان در مجاورت شهرک صنعتی منطقه در قالب پویش «ایران آباد» آغاز شد؛ پروژه‌ای که با سرمایه‌گذاری مشترک ایران و چین، نقش مهمی در پایداری شبکه برق شرق مشهد و توسعه صنایع منطقه ایفا خواهد کرد.

به گزارش ایزیپو، این پروژه با اعتباری بالغ بر هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال طی مراسمی با حضور «عباس علی‌آبادی» وزیر نیرو، «مصطفی رجبی مشهدی» رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل توانیر، «غلامحسین مظفری» استاندار خراسان رضوی، «سید احسان قاضی‌زاده هاشمی» نماینده مردم فریمان، سرخس، احمدآباد و رضویه در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان کشوری و استانی { بصورت ارتباط تصویری مستقیم } آغاز شد.
 
این پروژه به عنوان بخشی از توافقنامه راهبردی ایران و چین تعریف شده و قرار است با مشارکت سرمایه‌گذاران دو کشور به بهره‌برداری برسد. بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، احداث این پست ضمن تقویت ظرفیت انتقال انرژی الکتریکی، موجب ارتقای پایداری و اطمینان‌بخشی به شبکه برق شرق مشهد خواهد شد و نیاز روزافزون بخش‌های صنعتی و تولیدی منطقه را تأمین می‌کند.
 
وزیر نیرو در این مراسم با اشاره به اهمیت راه‌اندازی پروژه‌های زیربنایی برای توسعه صنعتی گفت: ایجاد پست‌های ۴۰۰ کیلوولت همچون کاویان علاوه بر تقویت امنیت انرژی کشور، زمینه را برای جهش تولید در بخش صنعت فراهم می‌آورد.
 
مدیرعامل توانیر نیز احداث این پست را گامی مهم در جهت متعادل‌سازی بار شبکه برق شرق کشور برشمرد و افزود: با بهره‌برداری از این طرح، صنایع فعال و سرمایه‌گذاران جدید از زیرساختی مطمئن برای فعالیت‌های تولیدی خود برخوردار خواهند شد.
 
استاندار خراسان رضوی هم در حاشیه این مراسم ضمن قدردانی از حمایت‌های دولت و سرمایه‌گذاران خارجی تأکید کرد: «توسعه زیرساخت‌های برق یکی از پیش‌شرط‌های اصلی تحقق اهداف توسعه‌ای استان به ویژه در بخش صنعت و اشتغال است.
 
 همچنین «جعفر فرشچی طوسی» رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت : شهرک کاویان در هر سه فازش با چالش‌های متعدد در حوزه تامین برق پایدار روبه‌رو هستند که تکمیل این پست می‌تواند مسیر توسعه صنایع انرژی‌بر و همچنین رشد سرمایه‌گذاری برای تولید در این مناطق را هموار کند.
 
فرشچی در انتها خاطر نشان کرد: پست ۴۰۰ کیلوولت کاویان در مجاورت شهرک صنعتی این منطقه احداث می‌شود و با تکمیل آن، زمینه‌ای مناسب برای رشد صنایع، افزایش ظرفیت تولید و جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید در شرق مشهد فراهم خواهد شد.
  • گروه خبری : خراسان رضوي,اسلایدر خبری,آخرین اخبار
  • کد خبر : 34170
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

ارتباط با ما

آدرس:تهران، بزرگراه کردستان، خیابان عطار، خیابان نیروی انتظامی، پلاک ۱۰

تلفن:9-88770921 (021)

کد پستی سازمان: 1994768351

فکس:88770800 (021)

پست الکترونیکی:info@isipo.ir

آمار بازدید

کاربران آنلاین:4

بازدید امروز:3945

بازدید این صفحه:11

بازدید‌ کل:547

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نشانگر موس:

تغییر نشانگر موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: