• 1398/05/27 - 12:04
  • - تعداد بازدید: 72
  • - تعداد بازدیدکننده: 72
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZKw8
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان تاکید کرد :

ضرورت توجه به توسعه بخش خصوصی و رهایی از اقتصاد نفتی

مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان در جمع خبرنگاران با تبریک اعیاد مبارک قربان و غدیر، با تاکید بر ضرورت کمک به توسعه صنایع و بخش های مولد اقتصاد کشور در سال رونق تولید، استفاده از مزیت های نسبی اقتصاد استان و کشور را مهمترین راهکار ایجاد توسعه اقتصادی و خروج از وابستگی به اقتصاد تک محصولی وابسته به فروش نفت دانست و صنایع شیمیایی ، نساجی و صنایع معدنی را از جمله مزیت های اصلی سرمایه گذاری در استان اصفهان عنوان کرد.

مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان تاکید کرد :

ضرورت توجه به  توسعه بخش خصوصی و رهایی از اقتصاد نفتی

مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان در جمع خبرنگاران با تبریک اعیاد مبارک قربان و غدیر، با تاکید بر ضرورت کمک به توسعه صنایع و بخش های مولد اقتصاد کشور در سال رونق تولید، استفاده از مزیت های نسبی اقتصاد استان و کشور را مهمترین راهکار ایجاد توسعه اقتصادی و خروج از وابستگی به اقتصاد تک محصولی وابسته به فروش نفت دانست و صنایع شیمیایی ، نساجی و صنایع معدنی را از جمله مزیت های اصلی سرمایه گذاری در استان اصفهان عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان، محمد جواد بگی با اشاره به مشکلات کشور در دهه های گذشته به دلیل وابستگی شدید کشور به درآمدهای نفتی تصریح کرد: اقتصاد نفتی و تک محصولی سبب عدم توجه مناسب کشور به سایر مزیت ها شده است باید تلاش نماییم با توسعه فعالیت بخش خصوصی و کمک به تقویت صنایع کوچک و متوسط کشور و همچنین بهره مندی از مزیت های نسبی کشور، گام های بزرگی در جهت رهایی از اقتصاد متکی به نفت و توسعه صادرات غیر نفتی برداریم. مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان تحریم های ظالمانه و یکجانبه آمریکا علیه ایران را به رغم همه مشکلاتی که برای اقتصاد کشور و معیشت شهروندان ایجاد نموده است، زنگ خطری برای سیاستگذاران کشور دانست تا برای حذف اتکای اقتصاد کشور به درآمدهای نفتی و همچنین توسعه اقتصاد بخش خصوصی با بهبود فضای کسب و کار کشور اقدام نمایند. وی با اشاره به جنگ اقتصادی تحمیل شده بر کشور گفت: بدون شک وابستگی کشور به نفت، سبب آسیب پذیری اقتصاد ایران و در نتیجه باز بودن دست دشمنان کشور در تحریم صادرات نفتی کشور به منظور آسیب زدن به اقتصاد ایران و معیشت شهروندان شده است در حالی که اگر اقتصاد کشور بر پایه فعالیت های تولیدی، صنعتی و صادراتی بخش خصوصی بود عملا تحریم ها بر کشور بی نتیجه بود. مجمد جواد بگی دسترسی به انرژی و نیروی کار ارزان، برخورداری از بازار بزرگ 400 میلیون نفری در منطقه و بهره مندی از تجربیات نیروی انسانی ماهر در دهه های گذشته را از مزیت های اصلی کشور دانست و تصریح کرد: در دنیای رقابتی امروزی، استفاده از مزیت های نسبی هر کشور می تواند نقش پر رنگی در موفقیت  واحدهای اقتصادی داشته و بستر مناسبی برای رشد و توسعه بازارها ایجاد نماید.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان تصریح کرد: با توجه به مزیت های موجود در کشور، صنایع شیمیایی، صنعت سنگ، معادن و صنایع فلزی و غیر فلزی و همچنین صنایع نساجی و صنایع غذایی از اولویت های اصلی سرمایه گذاری موفق در شهرکها و نواحی صنعتی استان است.  وی از تلاش این شرکت برای توسعه شهرکهای تخصصی صنایع دارای مزیت در استان خبر داد و افزود: شهرک ها و نواحی صنعتی تخصصی نظیر شیمیایی رازی و صنایع دستی شهرضا، نساجی راوند و امیرکبیر کاشان، فلزی اشترجان، فلاورجان و صنایع غذایی خمینی شهر، داروسازی صفه اصفهان، شهرک فناوری اصفهان، شهرکهای صنعتی برق و الکترونیک و حوله بافی خمینی شهر، سنگ رضوانشهر، تیران، نگین میمه و محمود آباد فعالیت بسیار مطلوبی داشته دارند و باید توجه ویژه ای به توسعه آنها داشته باشیم.

 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 7282
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1398/05/27 12:04
footer background

ارتباط با ما

google map

آدرس:تهران، بزرگراه کردستان، خیابان عطار، خیابان نیروی انتظامی، پلاک ۱۰

تلفن:9-88770921 (021)

کد پستی سازمان: 1994768351

فکس:88770800 (021)

پست الکترونیکی:info@isipo.ir

آمار بازدید

کاربران آنلاین:21

بازدید امروز:17103

بازدید این صفحه:4

بازدید‌ کل:2837

مرورگر :

IP:

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نشانگر موس:

تغییر نشانگر موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: