• 1401/11/17 - 12:06
  • - تعداد بازدید: 329
  • - تعداد بازدیدکننده: 327
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
  • /Z6hb
معاون وزیر صمت در همایش ملی بانوان کارآفرین;

رشد بیش از ۶ درصدی صنعت کشور در نیمه نخست امسال/ ۳۷۲ طرح صنعتی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور آماده بهره‌برداری است

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: همزمان با سالگرد چهل و چهارمین فجر انقلاب اسلامی ۳۷۲ طرح صنعتی با سرمایه‌گذاری ۲۲ هزار و ۸۰۵ میلیارد تومان بعلاوه ۶۰ میلیون دلار (ارزی) در شهرکها و نواحی صنعتی کشور آماده بهره‌برداری است.

به گزارش روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، «علی رسولیان» در همایش ملی بانوان کارآفرین در تولید دانش بنیان و شکوفایی اقتصاد در محل تالار سالن همایش‌های بین‌المللی شهدای سلامت مشهد، اظهار کرد: بهره‌برداری از طرح‌های مزبور بیش از ۱۱ هزار و ۵۰۰ شغل ایجاد می‌کند.
 
وی اضافه کرد: همچنین همزمان با دهه فجر ۲۷۴ پروژه عمرانی با اعتبار ۲ هزار و ۴۸۰ میلیارد تومان آماده بهره برداری در شهرکها و نواحی صنعتی کشور است و عملیات اجرایی ۱۷ طرح عمرانی در مکانهای مزبور با اعتبار ۳۰۰ میلیارد تومان آغاز می شود.
 
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با اشاره به رشد ۶ درصدی صنعت طی ۶ ماهه نخست امسال، ادامه داد: در دولت سیزدهم تعداد واحدهای صنعتی راکد در کشور ۱۷ درصد کاهش یافته که امید است با تلاش بخش خصوصی و حکمرانی دولت این شرایط بهبود یابد.
 
وی یادآور شد: امسال سازمان صنایع کوچک تبادل فناوری مطلوبی با سایر کشورها از جمله آلمان داشته و در این راستا ۲۳ نفر از فعالان اقتصادی به کشورهای دیگر اعزام شدند که این مهم در حال افزایش است اما بانوان برای حضور در این هیاتها سهم کمتری داشتند.
 
مشوق‌ها و تسهیلات ویژه برای بانوان کارآفرین داریم
 
رسولیان با اشاره به لزوم ایجاد فضاهای اشتراکی برای فعالیت بانوان، تصریح کرد: می‌توان از کارگاه های ایجاد شده در شهرک‌های صنعتی برای استقرار بانوان بهره گرفت، در این راستا نیز از ابتدای امسال تاکنون ۶۵۰ کارگاه جدید در شهرک‌های صنعتی بهره برداری شده است.
 
وی همچنین بیان کرد: سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران آمادگی دارد هیات‌های تجاری با محوریت بانوان فعال و کارآفرین به کشورهای دیگر اعزام کند، حتی نیاز بانوان در رسته‌های مختلف تولیدی به استاد ماهر از خارج کشور و دریافت آموزشهای لازم را تامین و هزینه های اقامت استاد و دوره های آموزشی را تقبل می‌کند.
 
وی ایجاد سامانه «بی تو بی» برای آشنایی بهتر زنان کارآفرین با همدیگر و بنگاه اقتصادی آنان به منظور عرضه کالاها، به اشتراک گذاشتن مواد اولیه و حتی فروش بنگاه‌ها را از دیگر برنامه‌های سازمان صنایع کوچک برای حمایت از بانوان کارآفرین دانست.
 
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران تقویت تورهای داخلی و خارجی برای بانوان و حضور آنان در نمایشگاه‌ها، انتصاب بانوان به عنوان حداقل یک رییس هیات مدیره یا یک معاون در شرکت‌های شهرک‌های صنعتی استان‌ها، اختصاص تسهیلات به صورت اقساط به بانوان را از برنامه های سازمان صنایع کوچک برای بانون کارآفرین برشمرد.
 
وی در ادامه تصریح کرد: طی تفاهمی که با سازمان میراث فرهنگی انجام گرفت، نواحی یا شهرکهای صنعتی مربوط به صنایع دستی ایجاد خواهد شد تا بانوان در این مکانها هم به تولید و هم به فروش صنایع دستی مشغول شوند.
 
سهم صنایع از گاز مصرفی فقط ۱۰ درصد است
 
رسولیان، خاطرنشان کرد: در حالی که بخش صنعت در اشتغالزایی برای کشور ۳۷ درصد سهم دارد اما سهم آن از مصرف گاز حدود ۱۰ درصد است.
 
وی افزود: سهم کل آب مصرفی صنعت ۲ درصد است که اگر سهم مصرف آب افراد فعال در صنعت و بخش دامپروری را در نظر نگیریم، میزان مصرفی بخش صنعت در آب به ۱.۴ درصد می رسد.
 
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه مشکل اصلی صنعت زیرساختها بویژه تامین آب و برق است، افزود: با این حال سازمان صنایع کوچک وارد مشارکت در تولید برق و رفع ناترازی تولید به مصرف برق در کشور شده و ایجاد ۱۳ هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه را آغاز کرده است.
 
وی اضافه کرد: ایجاد شهرکهای خورشیدی از دیگر برنامه های سازمان صنایع کوچک است که نخستین شهرک در این بخش بزودی در قزوین به بهره برداری می رسد.
 
رسولیان ورود سازمان صنایع کوچک به خرید پساب شهری و رسیدن به رقم ۷۰۰ میلیون مترمکعب در این زمینه و همچنین اجرای طرح انتقال آب از دریا به نقاط مختلف کشور و تامین حداقل ۹۰۰ میلیون مترمکعب آب از این محل را از طرح‌های در حال اجرا تامین آب مورد نیاز صنایع در کشور برشمرد.
 
وجود بروکراسی‌های جدی در فضای کسب و کار
 
وی با بیان اینکه فضای کسب و کار کشور هنوز ایده آل نیست و بورکراسی های جدی در حوزه صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی وجود دارد، اظهار کرد: کسب و کارهای خرد ۴۳ درصد از اشتغال بخش صنعت را تامین می کنند، با اینکه سرمایه گذاری کمی دارند اما مشکلاتی در تامین مالی در این بخش وجود دارد، یکی از پیشنهادها در این زمینه ایجاد صندوق ویژه برای کسب و کارهای خرد است.
 
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با بیان اینکه تنها راه ایجاد رفاه برای مردم تقویت تولید است، ادامه داد: تولید از مسیر سرمایه گذاری بخش خصوصی می گذرد، با درآم دهای نفتی نمی توان شغل پایدار ایجاد کرد لذا تمرکز همه ارکان نظام بر تقویت تولید قرار گرفته است.
 
وی با اشاره به الکترونیکی شدن واگذاری زمین در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور، بیان کرد: در شرایط کنونی واگذاری زمین به سرمایه گذاران فقط از طریق سامانه الکترونیکی یا برگزاری مزایده هدفمند انجام می‌گیرد.
 
رسولیان، تصریح کرد: ۵۶ فرآیند دیگر در سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران برای الکترونیکی کردن شناسایی شده که امیدواریم هر چه زودتر مراحل الکترونیکی شدن این فرآیندها طی شود.
 
وی، سازمان صنایع کوچک را ملزم به توسعه فناوری دانست و گفت: در این راستا افزون بر انجام فعالیت‌های فناورانه در شهرک‌های صنعتی، ایجاد ۴۰ شهرک فناوری جدید مصوب و مجوزهای آن دریافت شده است.
 
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، همچنین گفت: بزودی پردیس‌های دانش بنیان در شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود و شرکت‌هایی که دانش بنیان می‌شوند، می‌توانند در این شهرک‌ها مستقر شده و تسهیلات دریافت کنند.
 
رسولیان، به بانوان کارآفرین قول داد تا شهرک فناوری و پردیس دانش بنیان ویژه آنان راه اندازی شود.
 
گفتنی است، همایش ملی بانوان کارآفرین در تولید دانش بنیـان و شکوفایی اقتصاد «در راستای پاسداشت نخبـگی و پیشرانی زنان» با حضور مقامات کشوری، استانی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و بانوان کارآفرین کل کشور به منظور هم افزایی در عرصه اشتغال و بهبود وضعیت کسب و کار در جامعه با نگاه «زن، خلاقیت و کارآفرینی» روز پنجشنبه 13 بهمن‌ماه در سالن همایش‌های بین‌المللی شهدای سلامت مشهد برگزار شد.
 
سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و شرکت‌های استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن 509 شهرک و 340 ناحیه صنعتی و 5 منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره‌ برداری، 85 شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، 6 شهرک فناوری، 40 مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۲مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم‌ افزاری، 100 هزار و 58 قرارداد منعقده و بهره ‌برداری از 49 هزار و 882 واحد صنعتی و سه هزار و 270 واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم 998 هزار و 595 نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.
  • گروه خبری : اسلایدر خبری,آخرین اخبار
  • کد خبر : 19443
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1401/11/17 12:06
footer background

ارتباط با ما

google map

آدرس:تهران، بزرگراه کردستان، خیابان عطار، خیابان نیروی انتظامی، پلاک ۱۰

تلفن:9-88770921 (021)

کد پستی سازمان: 1994768351

فکس:88770800 (021)

پست الکترونیکی:info@isipo.ir

آمار بازدید

کاربران آنلاین:19

بازدید امروز:8099

بازدید این صفحه:15

بازدید‌ کل:1385

مرورگر :

IP:

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نشانگر موس:

تغییر نشانگر موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: