• 1398/07/18 - 13:17
  • - تعداد بازدید: 88
  • - تعداد بازدیدکننده: 87
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zpj8

انجمن صنایع پلیمری و شیمیایی خوزستان می تواند در حل مشکلات مواد اولیه واحدهای صنعتی موثر باشد.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان از نشست مشترک با انجمن صنایع پلیمری و شیمیایی استان خبر داد.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان از نشست مشترک با انجمن صنایع پلیمری و شیمیایی استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان؛ حسن چراغی گفت: از آنجا که صنایع مادر مثل پتروشیمی و فولاد در خوزستان واقع شده است، انجمن صنایع پلیمری و شیمیایی خوزستان می تواند در حل مشکلات مواد اولیه واحدهای صنعتی استان و همچنین حل مشکلات صادرات آنها تاثیر گذار باشد.
وی ضمن اینکه از اعضای انجمن صنایع پلیمری و شیمیایی خوزستان خواست شرکت مدیریت صادرات تشکیل دهند اظهار داشت: شرکتهای مدیریت صادرات به دلیل داشتن شبکه ای از نماینده ها و توزیع کنندگان در بازارهای هدف خیلی سریعتر فعالیتهای صادراتی را انجام خواهند داد.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان افزود: شرکت مدیریت صادرات زمان کافی برای اختصاص به امور صادراتی را دارد. 
گفتنی است جلسه معاونت صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان با اعضای انجمن صنایع پلیمری و شیمیایی خوزستان در راستای موضوعات حمایتی شرکت شهرک ها و حمایت از انجمن ها، تشکل ها ، حضور قدرتمند در بازار های داخلی و صادراتی ، حضور در نمایشگاهها و .... در مرکز خدمات فناوری و کسب و کار شهرکهای صنعتی اهواز در شهرک صنعتی شماره 4 اهواز برگزار شد.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 7890
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1398/07/18 13:17
footer background

ارتباط با ما

google map

آدرس:تهران، بزرگراه کردستان، خیابان عطار، خیابان نیروی انتظامی، پلاک ۱۰

تلفن:9-88770921 (021)

کد پستی سازمان: 1994768351

فکس:88770800 (021)

پست الکترونیکی:info@isipo.ir

آمار بازدید

کاربران آنلاین:6

بازدید امروز:16161

بازدید این صفحه:8

بازدید‌ کل:1633

مرورگر :

IP:

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نشانگر موس:

تغییر نشانگر موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: