وزیر صنعت، معدن و تجارت، در بیست و چهارمین مراسم تجلیل از واحدهای نمونه صنعت و معدن استان اصفهان اعلام كرد:
سیاست دولت تدبیر و امید و این وزارتخانه جلوگیری از واردات کالاهای مشابه تولید داخل است
وزیر صنعت، معدن و تجارت، سیاست دولت تدبیر و امید و این وزارتخانه را، جلوگیری از واردات کالاهای مشابه تولید داخل اعلام کرد و گفت: در حال حاضر واردات 1500 قلم کد تعرفه ممنوع شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت، در بیست و چهارمین مراسم تجلیل از واحدهای نمونه صنعت و معدن استان اصفهان اعلام كرد:
سیاست دولت تدبیر و امید و این وزارتخانه جلوگیری از واردات کالاهای مشابه تولید داخل است
وزیر صنعت، معدن و تجارت، سیاست دولت تدبیر و امید و این وزارتخانه را، جلوگیری از واردات کالاهای مشابه تولید داخل اعلام کرد و گفت: در حال حاضر واردات 1500 قلم کد تعرفه ممنوع شده است.
رضا رحمانی در بیست و چهارمین مراسم تجلیل از واحدهای نمونه صنعت و معدن استان اصفهان، مجموع کد تعرفه واردات به کشورمان را 8000 قلم اعلام کرد و افزود: نزدیک به 2000 قلم آن در کشورمان کاربردی ندارد ولی از 6000 قلم کد تعرفه دیگر، 1500 قلم آن ممنوع شده است.
او با بیان اینکه بر اساس برنامه ریزی های انجام شده تا سال 1400 محصولات وارداتی به ارزش ۱۰ میلیارد دلار در داخل کشور تولید خواهد شد گفت: مجموع سرمایه گذاری لازم برای داخلی سازی 10 میلیارد دلار کالای وارداتی 4 میلیارد دلار است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: با این میزان سرمایه گذاری، کشور تا سال 1400 از واردات ۱۰ میلیارد دلار کالا نیاز خواهد شد و سبب ایجاد اشتغال و رونق تولید نیز می شود.
رحمانی ادامه داد: برای داخلی سازی صنعت نساجی و پوشاک چرم یک میلیارد و 200 میلیون دلار، صنایع سلولزی 500 میلیون دلار، صنایع معدنی 2 میلیارد و 400 میلیون دلار، لوازم خانگی 650 میلیون دلار، صنایع خودرو و قطعه یک میلیارد 400 میلیون دلار سرمایه گذاری خواهد شد.
او با اشاره به اینکه 70 درصد لاستیک خودروهای سنگین کشور وارداتی بود، از ساخت 5 واحد تولید لاستیک خودرو با پیشرفت فیزیکی 10 تا 90 درصد در کشور خبر داد و گفت: برای راه اندازی این واحدها به 2000 میلیارد تومان و 250 میلیون یورو سرمایه گذاری نیاز است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه 5 واحد تولید لاستیک خودرو تا 3 سال آینده به بهره برداری خواهد رسید افزود: با راه اندازی این واحدها، کشورمان از واردات لاستیک خودروهای سنگین بی نیاز خواهد شد.
رحمانی گفت: چادر مشکی یک کالای فرهنگی کشورمان ولی 80 تا 90 درصد آن از طریق واردات تامین می شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه امسال صادرات پیشران تولید کشور بوده و صادرات به کشورهای همسایه در اولویت است گفت: با این حال نباید مایحتاج ضروری و روز مره مردم صادر شود و در شرایط فعلی کشور باید کالاهای مازاد صادر شود.
رحمانی بر جلوگیری صادارات کالاهای بی کیفیت که سبب آسیب به محصولات ایرانی می شود تاکید کرد و افزود: اداره استاندارد باید به طور جد از صادرات محصولات بی کیفیت جلوگیری کند.
او در ادامه با بیان اینکه الکترود مورد نیاز صنایع فولاد سازی کشور وارداتی است گفت: واردات الکترود مشمول تحریم ها می شود ولی به هر طریق ممکن الکترود مورد نیاز صنایع فولاد سازی کشور تا بیش از 2 سال آینده تامین شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: برای خودکفایی تولید الکترود برنامه مفصلی تعریف شده است و تا آخر امسال مرحله اول خط مونتاژ تولید الکترود افتتاح خواهد شد.
رحمانی در ادامه با بیان اینکه کشورمان در 16 ماه گذشته در یک جنگ تمام عیار اقتصادی قرار گرفته است گفت: در این جنگ، صادرات محصولات کشورمان از سوی دشمنان تحریم شده و کشورها اجازه واردات محصولات از کشورمان را ندارند ولی صادرات سنگ آهن و کنسانتره مشمول تحریم ها نشده و آزاد است.
او با اشاره به اینکه واردات خودرو به کشورمان مشمول تحریم های دشمنان نیست ولی صادرات قطعات خودرو مشمول تحریم ها می شود افزود: دشمنان با اعمال تحریم ها طوری برنامه ریزی کرده بودند که کارخانجات کشورمان را تا آخر اسفند پارسال به تعطیلی بکشانند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه بر اساس اعلام مرکز آمار ایران صادرات گروه صنعت کشورمان در 3 ماهه چهارم سال گذشته منفی 9 بود ولی در 3 ماهه اول امسال صفر شد گفت: بر اساس اطلاعات موجود، صادرات گروه صنعت کشورمان در 3 ماهه دوم امسال مثبت شده است.
نظر دهید