• 1399/01/06 - 12:59
  • - تعداد بازدید: 117
  • - تعداد بازدیدکننده: 117
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zd49
بهره برداری از 42 واحد تولیدی در شهرکها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان در سال 1398

در سال 1398 تعداد 42 واحد تولیدی در شهرکها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان بهره برداری شد

مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال 1398 که سال رونق تولید نام گرفته بود، تعداد 42 واحد تولیدی در شهرکها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان بهره برداری شد.

مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال  1398 که سال رونق تولید نام گرفته بود، تعداد 42 واحد تولیدی در شهرکها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان بهره برداری شد.

مهندس"علیرضا راشکی "اظهار داشت: این تعداد واحد بر اساس ارقام دفتری توانسته اند زمینه اشتغال را برای 280 نفر ایجاد کنند.

وی تاکید کرد: میزان سرمایه گذاری صورت گرفته برای این واحد ها 321 میلیارد ریال است .

رییس هیات مدیره شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان تعداد کل واحد های تولیدی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی را 1289 واحد تولیدی و صنفی اعلام کرد.

مهندس راشکی یاد آور شد:سرمایه گذاری این تعداد واحد تولیدی بر اساس ارقام دفتری 5441  ریال است.

وی خاطر نشان کرد:این1289 واحد تولیدی توانسته اند زمینه اشتغال را برای 13050 نفر در استان فراهم آورند.

مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان بیان کرد: در سال جهش تولید وزارت صنعت ،معدن و تجارت برنامه های موثری با توجه با شعار سال دارد که این دستگاه اجرایی نیز بر اساس برنامه های ابلاغی هدف گذاری می کند.

مهندس راشکی اظهار داشت: علاوه بر این با توجه به مطالعه انجام شده در خصوص بازار کشور همسایه افغانستان ،در نظر است زمینه استقرار واحد های تولیدی در راستای نیاز بازار کشور همسایه در دستور کار قرار گیرد.

وی یاد آور شد: در سال جاری هم قرار است دانشگاه سیستان و بلوچستان مطالعه ای در خصوص بازار کشور پاکستان برای این شرکت انجام دهد که در این خصوصو نیز هدف گذاری شود.

 مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان گفت:با توجه به شرایط شیوع کرونا در کشور شرایط لازم برای واحد های محصولات بهداشتی در استان فراهم آمده است.

مهندس راشکی تاکید کرد: هم اکنون چند واحد د ر شهرکها و نواحی صنعتی استان در حال تولید ماسک هستند و با تمهیدات به عمل آمده و تامین الکل مورد نیاز، واحد تولیدی مروارید هامون  محلول ضد عفونی تولید می کند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 9817
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1399/01/06 12:59
footer background

ارتباط با ما

google map

آدرس:تهران، بزرگراه کردستان، خیابان عطار، خیابان نیروی انتظامی، پلاک ۱۰

تلفن:9-88770921 (021)

کد پستی سازمان: 1994768351

فکس:88770800 (021)

پست الکترونیکی:info@isipo.ir

آمار بازدید

کاربران آنلاین:4

بازدید امروز:8334

بازدید این صفحه:9

بازدید‌ کل:1090

مرورگر :

IP:

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نشانگر موس:

تغییر نشانگر موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: