• 1399/12/12 - 09:18
  • - تعداد بازدید: 153
  • - تعداد بازدیدکننده: 153
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZDra
هزینه کرد 447 میلیارد ریال برای شهرک سازی در شهرکها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان

در سال جاری مبلغ 447 میلیارد ریال برای شهرک سازی در سیستان و بلوچستان هزینه شده است

مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال جاری مبلغ 447 میلیارد ریال برای شهرک سازی در سیستان و بلوچستان هزینه شده است که از محل اعتبارات داخلی، استانی و ملی تامین شده است، این در حالی است که این مبلغ در سال 98 به میزان 239میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و داخلی بود و در سال جاری شاهد حدود 2 برابر شدن این مبلغ هستیم.

IMG_1454.JPG

مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال جاری مبلغ 447 میلیارد ریال برای شهرک سازی در سیستان و بلوچستان هزینه شده است که از محل اعتبارات داخلی، استانی و ملی تامین شده است، این در حالی است که این مبلغ در سال 98 به میزان 239میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و داخلی  بود و در سال جاری شاهد حدود 2 برابر شدن این مبلغ هستیم.

مهندس'علیرضا راشکی' اظهار داشت:در این راستا تعداد 70 فقره قرارداد اجرایی با شرکت های پیمانکاری به صورت مناقصه عمومی و مابقی به صورت استعلام قیمت عمومی در سامانه تدارکات دولت انجام شده است.

وی افزود: مهمترین پروژه های شهرک سازی انجام شده  شامل آسفالت شهرک های زاهدان  کارگاهی کامبوزیا رامشار نصرت آباد  کنارک و چابهار ، ساخت مجتمع های کارگاهی در شهرک کارگاهی زاهدان ،  زیرسازی و عملیات خاکی شهرکهای کنارک چابهار زاهدان ، پل شهرک زاهدان تامین گاز شهرک صنعتی کارگاهی و کامبوزیا  و ایجاد شبکه گاز رامشار و بنجار و خاش و تامین اعتبار و شروع عملیات راه دسترسی جدید شهرک صنعتی کامبوزیا زاهدان  بود.

رییس هیات مدیره شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان افزود: تامین آب و حفر و تجهیز چاه ناحیه صنعتی نصرت آباد،اخذ مجوز حفر چاه جدید شهرک صنعتی زاهدان با تخصیص 12 لیتر برثانیه ، ساخت نیروگاههای خورشیدی شهرکهای زاهدان و کنارک ، شبکه های برق و روشنایی در شهرک های زاهدان چابهار کنارک  ایرانشهر زابلی ،تفاهم نامه تامین فیبر نوری ناحیه صنعتی زابلی با شرکت مخابرات استان ، بهره برداری و تامین تجهیزات مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی کنارک  از دیگر اقدامات انجام شده در سطح شهرکها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان محسوب می شود.

مهندس راشکی یاد آورشد:  انشعابات فاضلاب شهرکهای صنعتی زاهدان و ایرانشهر ،جدولگذاری و محوطه سازی شهرکهای زاهدان کارگاهی کامبوزیا نیکشهر و نصرت آباد ، تکمیل و تجهیز ساختمان و آزمایشگاه خوشه  کسب و کار شیلات شهرک صنعتی کنارک و تکمیل و تعمیرات ساخمان کسب و کار شهرک صنعتی زاهدان نیز در کنار سایر اقدامات انجام شد.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 13489
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1399/12/12 09:18
footer background

ارتباط با ما

google map

آدرس:تهران، بزرگراه کردستان، خیابان عطار، خیابان نیروی انتظامی، پلاک ۱۰

تلفن:9-88770921 (021)

کد پستی سازمان: 1994768351

فکس:88770800 (021)

پست الکترونیکی:info@isipo.ir

آمار بازدید

کاربران آنلاین:5

بازدید امروز:1647

بازدید این صفحه:17

بازدید‌ کل:1936

مرورگر :

IP:

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نشانگر موس:

تغییر نشانگر موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: