• 1397/02/08 - 11:11
  • - تعداد بازدید: 455
  • - تعداد بازدیدکننده: 62
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZWn
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد:

امکان سنجی توسعه خوشه محصولات گلخانه ای کهگیلویه و بویراحمد آغاز و در دست مطالعه است

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: امکان سنجی طرح توسعه خوشه صنعتی محصولات گلخانه ای کهگیلویه و بویراحمد آغاز شده و در دست مطالعه است.

photo_2017-10-21_12-09-17.jpg

 

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: امکان سنجی طرح توسعه خوشه صنعتی محصولات گلخانه ای کهگیلویه و بویراحمد آغاز شده و در دست مطالعه است.

ّه گزارش روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی استان، سهراب بنام، نقش خوشه های کسب و کار را در توسعه استان مفید ارزیابی کرد و افزود: در راستای اجرای توسعه خوشه های کسب و کار، حمایت و ایجاد هماهنگی بین دستگاه های اجرایی، تشکیل کارگروه ها در استان ها از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران ابلاغ شده است.

وی ازاخذ تاییدیه طرح شناسایی خوشه های کسب و کار و تهیه نقشه استانی خوشه ها در استان خبر داد و گفت: آب معدنی و آبزی پروری استان بعد از خوشه گلخانه ها در اولویت اول و دوم قرار دارند که در سال جاری مطالعات امکان سنجی این خوشه ها انجامخواهد شد.

بنام ، تعداد خوشه های شناسایی شده در استان را 13خوشه برشمرد و خاطرنشان کرد: تاکنون خوشه های کسب و کار دست بافته های استان درحال توسعه و پیاده سازی و امکانسنجی 4 خوشه در استان صورت پذیرفته است .

وی اضافه کرد: چند خوشه صنعتی نیز در برنامه آتی شرکت داریم که مطالعات امکان‌سنجی آن‌ها آغاز شود که از جمله آن‌ها خوشه صنعتی مبل، عسل و... است.

وی عنوان کرد: یک خوشه صنعتی در دست مطالعه و مطالعات امکان‌سنجی بوده که خوشه صنعتی گلخانه ای است.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه وبویراحمد اضافه کرد: چند خوشه  نیز در برنامه آتی شرکت داریم تا مطالعات امکان‌سنجی آن‌ها آغاز شود که از جمله آن‌ها خوشه صنعتی لبنیات محلی و صنعتی،پرورش زنبورعسل و تولید عسل وبسته بندی و فرآوری میوه و... است.

وی یادآور شد: شکل گیری و تقویت صنایع کوچک و متوسط در قالب خوشه های صنعتی  به عنوان یک استراتژی تو.سعه صنعتی منطقه ای و به عنوان راهبردی اشتغال زا می تواند یکی از بهترین راهکارهای ازائه شده  برای حل مشکلات بنگاههای کوچک مشابه و ایجاد امکانات مشترک و استفاده از فرصتها و مزیتهای یکدیگر باشند .

بنام گفت: با توجه به زیرساخت‌های موجود و ظرفیت‌‌های کهگیلویه و بویراحمد مخصوصا ظرفیت‌های معدنی، کشاورزی و نزدیکی به بنادر جنوب به جایگاه واقعی اقتصادی، تولیدی و صنعتی خود نرسیده و نیازمند جهش بزرگی بوده که با همکاری بخش خصوصی و دولتی با همدیگر استان کهگیلویه و بویراحمد را به جایگاه واقعی خود و ظرفیت مورد نظر برساند 


  • گروه خبری : 1-همه عناوين
  • کد خبر : 282
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1397/02/08 11:11
footer background

ارتباط با ما

google map

آدرس:تهران، بزرگراه کردستان، خیابان عطار، خیابان نیروی انتظامی، پلاک ۱۰

تلفن:9-88770921 (021)

کد پستی سازمان: 1994768351

فکس:88770800 (021)

پست الکترونیکی:info@isipo.ir

آمار بازدید

کاربران آنلاین:57

بازدید امروز:1145

بازدید این صفحه:7

بازدید‌ کل:1953

مرورگر :

IP:

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نشانگر موس:

تغییر نشانگر موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: