با حضور معاون وزیر صمت صورت گرفت؛
افتتاح واحد تولید آسانسور و پله برقی در شهرک صنعتی شماره ۴ اهواز
با حضور معاون وزیر صمت و مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران، واحد تولیدی کابین آسانسور و پلکان برقی در شهرک صنعتی شماره ۴ اهواز مورد افتتاح قرار گرفت.

به گزارش ایزیپو، رضا انصاری در جریان سفر به استان خوزستان طی مراسمی با حضور در شهرک صنعتی شماره ۴ اهواز، واحد تولیدکننده آسانسور و پله برقی را مورد افتتاح قرار داد.
وی همچنین از خطوط تولید و بخشهای مختلف این واحد تولیدی بازدید به عمل آورد و از نزدیک در جریان مهمترین ظرفیتها، توانمندیها و همچنین مسائل و مشکلات این کارخانه قرار گرفت.
در این مراسم معاون وزیر صمت و رئیس سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرک های صنعتی ایران، معاون اقتصادی استاندار خوزستان، مدیرکل صمت، مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی و جمعی از مسئولان استان، حضور داشتند.
این واحد تولیدی که در زمینی به مساحت نزدیک به 350 متر مربع احداث و راه اندازی شده است به شکل مستقیم بیش از 20 نفر اشتغال زایی ایجاد خواهد کرد.
برای راه اندازی این واحد تولیدی افزون بر 383 میلیارد ریال سرمایه گذاری صورت گرفته است.
این واحد تولیدی علاوه بر مرتفع نمودن نیازهای داخلی می تواند نیازهای کشورهای همسایه را نیز انجام دهد.
رضا انصاری، معاون وزیر صمت و مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران همچنین در نشست هم اندیشی حراست سازمان صنایع کوچک و شهرکهای ایران و شرکتهای تابعه استانی حضور یافت.
این نشست به میزبانی شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان در اهواز برگزار شد.
در ادامه تصاویری از این برنامهها را با هم میبینیم.
نظر دهید