برگشت ۱۲۳ واحد صنعتی مازندران به مدار توليد
استاندار مازندران گفت: در سال جاری ۱۲۳ واحد صنعتی تمليکی و راکد در استان به مدار توليد برگشتند.
استاندار مازندران گفت: در سال جاری ۱۲۳ واحد صنعتی تملیکی و راکد در استان به مدار تولید برگشتند.
به گزارش روابط عمومي شركت شهركهاي صنعتي مازندران، احمد حسین زادگان در نشست با صنعتگران استان که با حضور مهري مدیرعامل بانک صنعت و معدن کشور در ساری برگزار شد افزود: روند حمایت از واحدهای صنعتی در سطح استان از سوی دستگاههای اجرایی همچنان ادامه خواهد داشت.
به گفته وی، در سالجاری ۲ هزار میلیارد تومان نقدینگی در امر رونق تولید در مازندران بکار گرفته شد.
وی اضافه کرد: اگر موانع واحدهای صنعتی داخل استانی باشد از طریق مدیران استانی و درصورت موانع ملی نیز با دعوت از مسئولان ملی و وزرا این مشکلات را کاهش خواهیم داد.
نماینده عالی دولت در مازندران اظهارداشت: ما از لحاظ مالی نیز با رایزنی بانکها مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی را کاهش خواهیم داد و در کنار این کمکها انتظار داریم انحراف در هزینه کرد وامها نداشته باشیم.
حسین زادگان تصريح كرد: دولت برای کمک به تولیدکنندگان با ممنوعیت ورود حدود ۵۰۰ کالا وارد گود شد و این رویه باید در تمام سنوات ادامه داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: ما در داخل استان نیز ۲۴ موانع صنعتگران را شناسایی کردیم و در جهت کاهش این موانع نیز کارهای خوبی انجام شده است.
استاندار مازندران با بیان اینکه در هر صورت بخش خصوصی باید اقتصاد را برعهده گیرد بيان داشت: در تحریم ظالمانه، امید ما به صنعتگران و بخش خصوصی برای دور زدن تحریم هاست و دولت بنای دور زدن تحریم را ندارد و توانایی این کار را نیز ندارد.
نظر دهید