نسخه چاپي
ارسال به ديگران
مدير عامل شركت شهركهاي صنعتي قزوين عنوان كرد: ارتباط دوسويه صنعت و دانشگاه زمينه ساز رشد اقتصادي
در راستاي همکاری های مشترک علمی، پژوهشی و فناوری و ارتباط صنعت و دانشگاه نشست مشترك مدير عامل شركت شهركهاي صنعتي و رئيس دانشگاه پيام نور استان قزوين برگزار شد.
در راستاي همکاری های مشترک علمی، پژوهشی و فناوری و ارتباط صنعت و دانشگاه نشست مشترك مدير عامل شركت شهركهاي صنعتي و رئيس دانشگاه پيام نور استان قزوين برگزار شد.
بنابرگزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استان قزوین " حميدرضاخانپور " در اين ديدار با اشاره به دستاوردهاي پيوند صنعت و دانشگاه اظهار داشت: پيوند و ارتباط دوسويه صنعت و دانشگاه، شناخت بهتر نيازها و توانمنديهاي صنعت، افزايش اعتماد صنعت به دانشگاهها، بالا رفتن سطح آموزشي و علمي كاركنان بخش صنعت و استفاده بهينه از ظرفيت هاي دانشگاه در رشد اقتصادي را مهمترين دستاورد پيوند اين دو بخش عنوان كرد.
وي رونق توليد ملي و حمايت از از فارغ التحصيلان دانشگاهي و احياءكاروزي در محيط واقعي كار را از اولويت ها دانست و اظهار داشت : مديران شركتها و صنعتگران، دانشگاهها كه به عنوان موتور محركه اقتصاد كشور تلقي مي شود با تحقق آن شاهد رشد و شكوفايي بخشهاي مختلف اقتصاد خواهيم بود.
مدير عامل شركت شهركهاي صنعتي استان قزوين با اشاره به مشوقها و برنامه هاي حمايتي براي شركتهاي دانش بنيان گفت: شركتهاي دانش بنيان متقاضي زمين صنعتي در شهركها و نواحي صنعتي مي توانند از امكان پرداخت يك سوم بخش نقدي بميزان ده درصد و يا ده درصد بخشودگي نرخ حقوق انتفاع برخوردار و همچنين امكان تقسيط بخش غير نقدي آنها تا 48 ماه فراهم گرديده است.
در ادامه " رضا رسولي" رئيس دانشگاه پيام نور استان قزوين از تعامل صنعت و دانشگاه و برگزاري نمايشگاه توليد ملي و كالاي ايراني دانش بنيان و هايتك در هفته پژوهش خبر داد و اعلام كردك زمينه حضور واحدهاي توليدي، صنعتي و خدماتي هايتك و دانش بنيان در اين نمايشگاه بصورت رايگان فراهم است.
تاريخ: 1397/08/05 | ساعت: ١٢:٥٧ | شناسه: ٢٣٢٥ | تعداد نمايش: 78
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر را وارد کنید: | |