نسخه چاپي
ارسال به ديگران
وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشست شورای صنايع عنوان كرد:
به سرمایه گذاران مستقر در شهرکهای صنعتی اجازه داده شود با در اختیار داشتن یک سوله و چند پروانه بهره برداری، چند محصول تولید نمایند/ بسته بازگشت واحدهای تحت تملک بانکی بهزودي رونمایی میشود
علیرضا رزم حسینی در نشست شورای صنايع وزارت صنعت، معدن و تجارت، خلق ثروت و تکریم کارآفرینان را مورد تأکید شرع و حاکمیت دانست و افزود: با ارائه راهبردها و سیاستگذاریهای کارشناسی و مبتنی بر دانش روز، مسیر را برای بخش خصوصی در جهت کارآفرینی، سرمایه گذاری و خلق ثروت مهیا نماییم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در الگوهای مدیریتی باید از نحوه مدیریت صنایع در کشورهای توسعه یافته و صنعتی و تازه ترین متدهای روز دنیا استفاده شود.
به گزارش روابط عمومي سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران، علیرضا رزم حسینی روز دوشنبه با بیان این مطلب در نشست شورای صنايع وزارت صنعت، معدن و تجارت، خلق ثروت و تکریم کارآفرینان را مورد تأکید شرع و حاکمیت دانست و افزود: با ارائه راهبردها و سیاستگذاریهای کارشناسی و مبتنی بر دانش روز، مسیر را برای بخش خصوصی در جهت کارآفرینی، سرمایه گذاری و خلق ثروت مهیا نماییم.
وي در ادامه از سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران خواست تا ۵۰ هزار میلیارد تومان پروژه در حوزههای مختلف صنعتی تعریف کند و بسته پیشنهادی خود را برای رونمایی ارائه نماید.
وزیر صنعت، معدن و تجارت از مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران نيز خواست تا به سرمایه گذاران مستقر در شهرکهای صنعتی اجازه داده شود که با در اختیار داشتن یک سوله، چند پروانه بهره برداری داشته و چند محصول تولید نمایند و یا اینکه با اجاره چند سوله کنار هم در یک شهرک به امر تولید مبادرت ورزند.
رزم حسینی با تأکید بر اینکه بهعنوان اولین وزارتخانه در جهت کاهش مجوزها و حذف بروکراسی اداری گام برداشتهایم، اضافه کرد: مسیر ناهموار و کاغذ بازی اداری در مسیر تولید نوعی مافیا محسوب میشود.
وی همچنین از مجلس شورای اسلامی خواست قوانین مخل کسب و کار را تعدیل یا رفع نماید.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر اینکه رضایت مردم و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان از فاکتورهای حائز اهمیت در توسعه کشور است، تصريح كرد: بهعنوان نمونه، مالیات پیش پای صنعت باید برداشته شود، تا صنعت روانتر به ایجاد شغل و کمک به توسعه گام بردارد.
رزم حسینی همچنین با اشاره به اجرای الگوی اقتصاد مقاومتی بیان کرد: شرکتهایی که در محدوده جغرافیایی کشورمان هستند، اگرچه صددرصد نیز خصوصی باشند، باید در عرصه مسئولیتهای اجتماعی ورود کنند که خوشبختانه تا کنون چندین قرارداد در این راستا منعقد شده است و "قلعه گنج" نیز نمونه این الگو میباشد.
وی در پايان از رونمایی بسته بازگشت واحدهای تحت تملک بانکی در وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد و گفت: این واحدهای تحت تملک بسته به نوع فعالیتشان در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت و زیرمجموعههای آن از جمله معاونت امور صنایع، ایدرو و ایمیدرو قرار میگیرند تا مجدداً احیاء شوند.
© گزارش تصويري
تاريخ: 1399/10/29 | ساعت: ١١:١١ | شناسه: ١٢٨٧٠ | تعداد نمايش: 294